TisdagMorgon

Klockan är nio, det är 35 grader ute och vi har redan suttit en timme i trafiek från huset till morgonmålet på Paul’s. Och nu väntar vi i bilen utanför Kinesiska konsulatet för att föra en del visumpapper dit. Det finns en papperslapp på dörren där man ska skriva sitt namn och så betjänar de folk i den ordningen. Vi har nummer 47 på listan. Men med en takeaway cappuccino och bra musik så blir väntan lite roligare. :)  Sedan ska Tuomas till officen och jag ut på ärenden. Bad en driver plocka upp mig där och så köra mig runt i stan några timmar.   

   

Där borta är porten och listan, vi parkerade i skuggan lite längre bort. :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s