Organiserat kaos

Okej, nu är jag trött. Alla skåp är genomgångna. Allt i köket tvättat (det fanns sand precis överallt, också inne i skåpen, i varendaste en köksmaskin, kopp som inte använts på en tid, mellan sidorna i varendaste en bok i bokhyllan). Kläderna sorterade.  Alla kuddar, täcken, mattor, dukar och gardiner tvättade hos kemtvätten. Fördelen med att det är billigare här.

Vi har olika högar och system som vi har döpt efter:
– behöver september-januari
– behöver inte förrän i januari
– så ska ett lass åka till Finland (sådant som inte behövs i Kina)
– sådant vi behöver här ännu en vecka men som inte ska packas med. Tex några gamla handdukar, lakan.
– det som ska säljas/ges bort. 

   Så ni kan tänka er att det tagit några timmar, många to do listor och några tankar och diskussioner hit och dit och upp och ner att få det organiserat. Men det bästa är att vi är helt klara med allting. Alltid bäst att ha deadline:n några dagar innan den riktiga. Och det nästbästa är att vi ikväll checkat in på ett av hotellen vid havet och kommer hem först på lördagkväll. Redan varit och doppat oss i havet och ska nu äta middag i restaurangen deras. På söndagmorgon kommer sedan flyttfirman och skall packa ner allting. Vi är alltså redo. Och ska njuta i kvadrat denna helg! :)  

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s