Sista söndagen i Jeddah och packningsdag

Vi hade en jättemysig och bra helg, bra strategi och beslut att checka in där så här mitt i flytten. Kanske inte så avslappnande för det är ju klart att allt snurrar i huvudet, men eftersom det är en del av processen så  då gäller det bara att låta det snurra inte försöka bromsa det eller ignorera. Prata och fundera om det känns som så över en glass eller en god dricka. :) Ja, men usch, down sidan med att flytta och sedan flytta bort är ju att man träffar en massa härliga människor som man sedan måste säga hejdå åt. Men instället för att säga hejdå så säger vi vi ses snart igen, för det vet jag att vi kommer att göra, kanske inte här, men någon annanstans. Vi har nu en lång lista på länder vi vill besöka. :)  De flesta andra från vårt camping- och dykgäng, som också spenderade helgen på hotellet, dök flera dyk. Också på kvällen då solen gått ner. Var roligt att se dem, eller inte dem, men ljuskäglorna under vattenytan. :) Det går ett korallrev precis utanför hotellets strand. Vi snorklade också igår, men har inga foton på det, tyvärr. :( men ja turkosblått hav och hundratals färggranna fiskar…   På fredagkväll medan de var och dök så blåste det plötsligt upp till sandstorm på bara någon minut. Fick bråttom att samla ihop sakerna och föra dem till rummet. Medan sanden for runt i luften gick Tuomas och jag till gymet en halvtimme. När vi kom därifrån och stormen lugnat fick vi reda på att det hänt en stor olycka i Mecka då stormen fällt en stor lyftkran över stora moskén. :(        Det bästa med hotell är hotellfrukosten, så jag var ju vaken redan före halv sju och redo för morgonmål. Okej, också del för att en lillis i magen vaknar tidigt, men det är så skönt att sitta på morgonmålet tidigt innan det blir rusning. :) Hotellet hade också en egen katt, döpte den till Garfield för den såg ut som en sådan och höll oss sällskap medan vi åt. 

Vi kom hem igår på eftermiddagen. Fixade de sista inför flyttpackningen och hann ännu mysa med god mat och tv-serie innan vi båda somnade innan 21.30. För att tala om en utvilad helg, haha. 

Men idag är jag däremot utvilad och redo att ta an flyttfirman. Ingen aning om det kommer att komma en eller femton gubbar. Hur de ska organisera sig och med vilken tidtabell. Med skräckblandad förtjusning väntar jag på dem, de ska komma mellan 10-11. Kom ändå fram till att det inte är så mycket mer jag kan göra än:  Och förstås be dem tvätta händerna och ta av sig skorna. :)

Eftersom vi är ett team så är min uppgift att idag att ha koll på flyttfirman och Tuomas att ta med katterna till visumministeriet för att få deras exitvisum. Håll tummarna alltså! Vi har varje dag nu gett mat åt dem i transportväskorna och låtit dem bli bekanta med dem, några gånger varit ute och promenerat med dem, besökt veterinären och det verkar ha gett resultat. :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s