Packningsupdate

Det går mestadels bra, med några små incidenter. De är superduktiga, men så plötsligt säger att de ska göra en sak, men så gör de inte det förrän man frågar tredje gången om det är gjort. Ett lass har redan åkt iväg, nummer två ska packas klart nu och så hämtar de det imorgon. För att lastbilen ska kunna köra genom security gate:n så behövs ett gate pass av compoundets chefer och jag är jättestolt att jag var och fixade det själv. Blev så störd på att de hela tiden frågade var min husband är och jag tror de got the point efter en stund. Gravidhormoner. Men börjar nu vara ganska så tråkigt att hänga i sovrummet med katterna andra hela dagen i rad..hoppas de är klara snart.     Igår kväll kom sedan de finsk-nyzeeländska paret med sina pojkar på besök. Vi simmade några timmar och åt sedan middag vid poolrestaurangen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s