Fakieh Aquarium

På måndagkväll mötte vi upp ett finländskt par på akvariets restuarang. Egentligen skulle vi gå till en annan, men de berättade att terassrestaurangen där är fin och det passade bra till vädret. Solnedgången var fin och det var sådär passligt svettigt varmt. Vi såg också nu en ny del av Corniche – strandpromenaden, som var snyggare än den lite norrut.   Jag har haft akvariet på ”to do” listan en längre tid men insåg att tiden nu kommer ta slut så strök den. Lustigt att vi ändå hamnade där för vi blev ganska imponerade. Det var snyggt byggt (bara 2 år gammalt), städigt, maten var god och efteråt bestämde vi oss för att också ta en titt i själva akvariet.  Lemonmint. Kanske den godaste drickan som finns. Med mycket socker.  Akvariet var inte stort, gick igenom det på en halv timme typ. Men det såg exakt ut som då vi varit och snorklat här. Det fina är ju också att precis utanför akvariebyggnaden finns exakt likadana korallrev. De har nog så fin natur här och nära. Hoppas det hålls så.

 

            Och det bästa, en kort delfinshow på arabiska som avslutning, med delfiner som såg ut som att de hade det riktigt roligt. :)   Glad att vi sådär extempore gjorde det där. Men samtidigt blev det igen sådär att neeeeej, vi vill inte åka, ännu.

Gårdagen var sådär. Fick alla flyttpackning fixar och det andra och sista lasset iväg. Vår maid kom sedan och hjälpte städa efter dem. Men annars var det en ganska tröttdag. Då de inte fick fixat och packat på en timme som de sa tio gånger att de sku få, bara stod här i huset och diskuterade på indiska och flyttade på boxar från hög till hög och han som utfärdar gate passen var på dåligt humör och tyckte att det fattades ett papper som inte fattades, tänkte jag börja gråta. Det kan inte vara så svårt. Gravidhormoner. Alla dagar är olika. 

  Men sen gick jag till poolen och åt en sen lunch och läste. Det hjälpte. Och på kvällen gick vi en promenad, lagade middag och såg på tv-serie.    Sov nio timmar inatt så nu är jag utvilad och ska ta itu med dagens program. Först brunch med tjejgruppen och sedan några träffar med grannar här på compoundet. :)   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s