Babyshower brunch

Gårdagens brunch var inget mindre än en överrasknings babyshower brunch. Anade det nog lite innan, men blev ändå överraskad. :) Så snällt av dem att ordna och babyn fick så fina presenter. Och mycket bättre än att ha en hejdåbrunch. :) Positivt tänkande it is.       Vi hade tänkt ha en date night på tumanhand igår kväll, men så ringde Tuomas och sa att hans team ville bjuda oss på middag på Goodies. Goodies är en restaurang där man själv får gå omkring i en ”affär” och välja sina råvaror och så tillreder de dem. Vi åt traditionella arabiska sallader till förrätt och så en megastor grillad fiskfilé till varmrätt. Orkade ungefär med en femtedel, så tog med resterna och gav paketet åt vår favorit securitygubbe då vi körde in på compoundet. Det var jätteroligt, men middagen började först nio och vi var hemma först tolv, så var lite trött både under middagen och hela vägen hem. Blev en ganska ”social” dag igår så att säga..! :)          Så har då sista morgonen kommit och jag ska ta itu med alla sista minuten grejer. Mest gäller det att se över vår packning och vänta in grannar som ska komma efter sådant som vi lämnar här. Men jag hoppas också på att hinna med en liten sista poolstund också. Underlig dag kommer det att bli hur som helst, känns det som. :)       …så har vi de senaste dagarna haft besök av de här två på gården. Oj nej. Helt som de skulle veta att det finns två katter här som ska få resa med och nu vill de också.. Blää. :(

En reaktion till “Babyshower brunch

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s