Fredag vecka 39+5

Har varit blessed med att det ordnats hela tre baby showers för mig under de senaste månaderna. Tänka sig! En i Kalifornien, en i Jeddah och en för några veckor sedan här i Helsingfors. Fick en så fin present, ett presentkort till ett spa. Den här veckan har varit så fylld med program, så avslutade med att lyxa till fredagen extra mycket.

Lugn förmiddag för mig själv med hundpromenad, lunch och kaffe hos syster och sedan spa med ansiktsbehandling och massage. Avslutade dagen med trerätter på en italiensk restaurang med Tuomas. Härligt!

 

    

   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s