Överlopps energi

Jag har haft värsta energin den senaste veckan(orna), vilket resulterat i en massa småprojekt hemma. Haft nollfiilis att ligga på soffan och läsa böcker/tidningar eller något sådant, utan mera att vara aktiv och fixa. Inte heller energi att vara social, utan mera sådär att kavla upp ärmarna och göra något nyttigt. Därav är alla skåp genomgångna, klädskåpet inventerat, allt tvättat struket som går att tvätta och stryka. Fönstrena tvättade och balkongen likaså. Love it! Att organisera är så jäkla roligt.  Till och med alla halsdukarna är tvättade..  ..och en 132 sidig bröllopsfoto bok fick jag också äntligen gjort här om veckan. :)

Men nu finns det inte så mycket ”att göra” mera här i lägenheten. Om vi ska ”vänta” länge ännu, som barnmorskan nog också trodde idag (har hela tiden sagt det samma, att det inte är dags ännu på länge), så måst jag väl snart ringa på hos grannen och fråga om de behöver hjälp med något, hehe. 

Var också med ena katten till veterinären för att kolla dens öron och samtidigt kolla att de har alla vaccinationer och sådant för Kinaflytt. Det var inte sådär jättepopulärt och han mjauade hela vägen hemifrån dit så det ekade mellan husväggarna. Kan ju också berätta att det att vi hade veterinär på compoundet som kostade ca 20e per besök var något fördelaktigare än ett besök här..:)

 Nu blir det promenad med Dalton och Tuomas som snart kommer hem från jobbet. Sedan hämtmat och film senare ikväll.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s