Kiva onsdag

Vi har gjort precis exakt det vi velat idag utan någon tidtabell. Jag fixade grejer hemma medan Tuomas jobbade från tidig morgon till lunch (tidsskillnaden), så var vi en sväng ut på stan på ärenden. Take away lunch hemma och så tog jag en power nap tillsammans med två katter och en hund i soffan medan Tuomas jobbade på eftermiddagen. Solnedgångsutflykt till Råholmens hundpark med Dalton. Härligt väder! Men skrattade nog lite åt oss för vi hade liksom vinterkläder på. Kanske man vänjer sig, men kändes nog jättekallt idag. 

     

     

 Nu ska jag fortsätta med mitt projekt att gå igenom alla Saudifoton på datorn, finns ca 5000… Pumbas favoritplats är mitt på och i vägen. För ett år sedan när jag inte visste så mycket om katter ännu, var min bild av dem nog en annan än nu. De är ju precis lika sociala och gosiga (om int till och med mera) som vår beagle. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s