Dagarna rullar fram

 

Bokstavligen alltså. Hehe. Nånej, men det är nog jätteskönt som jag skrev tidigare att plöstligt få en massa ”bonusdagar” utan program. Förstår de som skriver att de är jätteuttråkade då det går över tiden, men det är kanske också fast vid ens egna inställning till det. Allt går inte alltid enligt plan, babyn kommer då den är färdig för det, så då måste man ändra på sitt sätt att se på det. Imorgon ska jag tex börja studera kinesiska har jag tänkt, genast från morgonen.

Igår bestämde vi oss för att inte sitta hemma (helgdag och allt stängt) utan åkte istället på dagsutfärd till segelbåten två timmar härifrån och gjorde den klar för vintern. Så nu är det också ”gjort”. Investerade i en ordentlig ställning och en ordentlig pressu, så nu får det bli värsta stormar och vinter utan att någon behöver reparera något medan vi är borta.  Min uppgift var att sätta ihop ställningen, lättare sagt än gjort då det inte är så enkelt att böja sig ner. Hehe. Bra gick det, men graciöst såg det nog inte ut.     Vi motiverade oss på morgonen med att ”sen då jobbet är gjort så åker vi till sommarstugan och badar bastu”. Så skönt!I skrivandets stund hände detta, så nu ska jag städa lite….heh..och sedan koka mera kaffe..!  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s