”November”

14 grader och sol avr det på dagen idag. Typ lika varmt som de dagar i juli när vi seglade. Crazyt. :) Dagens D-vitamindos och Dalton promenad kunde checkas av redan vid halv elvatiden idag. Sedan har vi mest bara ”hängt” hemma.      Var en tur till en utförsäljning av ett klädmärke när jag gick efter lunch åt oss, men det var helt galet. Folk bara knuffades som vilda djur då dörrarna till stället öppnades och såg typ överraskade ut då jag snällt knuffade tillbaka och visade med handen att hej här är en mage som inte gillar knuffar. Take it easy liksom. Så såg de allt lite snopna ut en halv sekund och så fortsatte de sin knuff-färd framåt. Fick bra utlopp för extra gravidhormoner där. Hehe. Hittade ett par innetofflor (hört att det är kallt i lägenheterna i Shanghai) åt Tuomas och en skjorta åt mig. Nu blir det ”dagens takeaway bulle” och kaffe i soffan. Försökte läsa lite i kinesiska boken igår, men det gick inte så bra. Koncentrationen är noll just nu. Jag har lite svårt att sitta still som ni kanske märker, men övar på det! Dessutom tror jag det nog är lättare med att gå kurs/ha en lärare. Tuomas har redan börjat ta lektioner, eller egentligen fortsatt för han har läst det tidigare något år och så hålls han ju på ett helt annat sätt motiverad nu då han dagligen hör och ser det, även på distans. Men ja baby steps, en sak i taget. :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s