Trottoarer!

Igår och idag har vi varit på promenad här runt omkring hemkvarteren våra. Finns en massa mysiga gator, små gulliga caféer och rustika bagerier. Gallerier och klädbutiker.

  
    
    
    
 
Och trottoarer!
Stadsdelen heter French Concession och det är just så det ser ut. New York blandat med modernt Paris och gamla byggnader. I Jeddah gick man ju inte alls ute annat än runt compoundet innanför de höga murarna. Här känns det extra lyxigt att kunna bo mera centralt och kunna promenera runt som man vill.

 

Igår ösregnade det och var iskallt under vår promenad, idag steg luftföroreningsmätaren (en app) till 189 så istället för att gå till en julmarknad vi hörde om gick vi till en restaurang här nära och åt pizza. Kaffe och efterrätten beställde vi hem så nu ska vi mysa i soffan alla tre och se på film. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s