Torktumlare och fyrverkeri

Jag är så glad för att vi har en torktumlare. Får tvättat och torkat Filippas kläder på en gång. I Jeddah kunde man lägga ut tvätten på gården och de torkade på en halvtimme i solen. Det roliga är att vår torktumlare också är utomhus. Tvättmaskinen är i köket och så öppnar jag bara en balkongsdörr och där på en liten liten balkong står torktumlaren tillsammans med AC:ns fläkt. 

 Idag blev jag dessutom bjuden på ett stort fyrverkeri mitt på ljusa dagen medan jag fyllde torktumlaren. Syns som rök där vid glasbyggnaden. Snacka om lustiga situationer. :)     

Vi var bjudna på glögg till våra finska grannar så gick på promenad med Filippa och köpte en julblomma åt dem. Det var jätte fint väder, sol och plus tolv grader. De små gatorna här nära som är kantade av caféer, bagerier och ”organiska” små frukt och matbutiker var busy:ga med både turister, expater och invånare som njöt av lördagen. 

   
    
    
    
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s