Världen är liten..!

(Det här var i torsdags, men inlägget hade inte laddats upp som det skulle!) 

Det finns en första gång för allt och idag har jag varit på min första mammaträff och Filippa på sin första lekträff hemma hos ett finskt par som bor i huset brevid. De har en tre månader gammal flicka och en nästan två år gammal pojke. 
Nu råkar världen igen vara så liten att detta par är Tuomas gamla studiekompisar och så råkade det sig så att där också var en annan flicka på besök idag, hon som hjälpte mig med väskorna på flygfältet…!!

Vi beställde lunch och kaffe och jag insåg att efter att ha varit tre dagar hemma på tumis med lillisen var det riktigt roligt att umgås och få prata av sig en hel eftermiddag utan någon tidtabell (var där i fyra timmar!). :)

När jag kom hem träffade jag på våra grannar som bor vägg i vägg, de är från Frankrike, har bott här i sju år, och hon verkade jättetrevlig. Hon sa att hon kan flytande kinesiska så om jag behöver hjälp med något någongång så är det bara att ringa på. :) snällt! Ja, och så fick jag numret till ett annat finskt par som förra veckan tog hit sin hund och har senaste information om den processen. Så det har varit en riktigt bra dag idag! 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s