Första månaden

Tittade på bilder från våra första veckor och månad i Jeddah och hittade de här från vårt hus. Vi hade en madrass (lånade sedan en till av grannen), en fältstol, en tv och två solstolar på gården. Vårt klädskåp utgjordes av lådan till tv:n.    

    
 Jag saknar nog det, på ett bra sätt. Fina minnen.  

Såhär ser det ut hemma hos oss nu. Lite annat än då! Vi fick bestämma vilka möbler som hyresvärden skulle inreda med innan vi flyttade in och så målade de alla väggar så det blev snyggt och fräscht. Valde soffa, soffbord, tv och säng för just de möblerna sålde vi innan vi flyttade från Jeddah. Resten av sakerna kommer i containern i januari något tag.

 Det ser ut att vara bättre väder idag. Vaknade till att solen skiner, men indexet är fortfarande kring 200. :( Om det går under 150 går vi på promenad (jag frågade runt lite och många har 150 som en ”gräns”) annars kanske jag frågar om Mr.Zhou kunde köra oss till något köpcentrum på eftermiddagen så att jag får promenera lite. Känner att jag har en massa överloppsenergi i kroppen som vill ut. :)  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s