Morgonkaffe och fönstertätning

  Endast tomten är vaken kändes det som imorse. De här andra två väckte mig klockan fem, och fortsatte sedan sova båda två. Men då var jag redan klarvaken (så typiskt då jag skulle ha fått sovmorgon!), kokade kaffe och hade lite mysmorgon för mig själv. Sedan åt vi morgonmål framför nyheterna och väntar nu på att några gubbar ska komma hit och mäta våra fönster. De drar från dem alla och de är bara tätade med bomull. Gubbarna var här tidigare och skulle fixa dem, men satte då bara tejp (!) runt dem. Tuomas provade täta dem med annat tätningsmaterial, men det enda som fanns var helt för tjockt. Så nu får de bara lov att fixa dem för det drar här inne hela tiden och eftersom värmen kommer från AC:n på väggen och lite golvvärme så är det konstant lite kyligt överallt och iskallt i badrummen. Både för Filippas skull och för de dagar luftkvalitén är dålig.  Igår kväll mötte Filippa och jag upp Tuomas efter jobbet på en av de mysiga restaurangerna här nära. Så god pizza och melon och prosciutto till förrätt.  

  
Senare idag tänkte vi åka ut på äventyr och upptäcka staden lite. Så skönt med en hel helg utan någo planer! :) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s