Bättre dag!

Idag onsdag har varit än ännu bättre dag. På förmiddagen promenerade jag med finska tjejen som bor här brevid, hem till en annan finsk familj som bor här nära på playdate (fast Filippa sov under hela den tiden, hehe). 

Sedan gick jag en långpromenad, åt en sallad till lunch (på en uteservering!!) och avslutade med en pedikyr. Filippa var på jättegott humör i famnen och underhöll de andra som var där med skratt och olika läten. :)

Hade inget batteri i telefonen så har absolut inga bilder att dela med mig från idag. :)

Ikväll kom vår blivande kinesiskalärare, Sophie, på besök. Hon håller just nu timme för Tuomas. Alltså han lär sig så fort, sitter där och talar hela meningar redan! Eller så låter det åtminstone. Vi ska också bestämma när min första timme ska vara. Hon kommer komma hem till oss två gånger i veckan. Spännande värre, kanske jag någondag kommer kunna tala kinesiska…! 

 

Utsikt från Filippas rum. :) 

Nu ska jag beställa middag åt oss och välja film för kvällen. 

Ha en skön fortsättning på dagen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s