Första kinesiska lektionen

  

Det har varit en innedag idag och i eftermiddags hade vi vår första kinesiska lektion. Filippa var vaken så hon fick vara med. Haha och vet ni vad. Hon kan säga nummer två på kinesiska. Aerrrr låter det som och det betyder två. Hahaha. Jag lärde mig också lite.  Det är nog bra med privatlärare, behöver man inte stressa med att andra i en grupp kan bättre eller lär sig snabbare.  

  

 

Tuomas är på jobbmiddag så jag har haft egentid. Filippa har nu några kvällar somnat åtta efter lite gråt från och till och bara vaknat en gång på natten. Jag började med ett stärka-magmusklerna-program och lite yoga. Lyxade till det med ett bad och åt resterna från igår. Hoppas det är bra luft imorgon så vi kommer oss ut, de har nämligen lovat sol hela dagen! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s