Blöjjakt

 

Har något så intressant att berätta som att jag just varit ute på jakt efter ett paket blöjor. Annars har vi inte gjort så mycket idag. En riktigt vanlig lördag hemma. ”Vanligare” än i Jeddah, där vi skulle ha åkt till stranden eller gått till poolen (saknar lite). 

Eftersom Tuomas var hemma kunde jag gå till gymet på förmiddagen och sedan fick vi ordnat i skåpen och lite funderat på hur vi ska organisera våra saker när containern kommer. Insåg att vi måste fråga hyresvärden om de kunde föra bort tv-bordet för annars har vi för mycket möbler här. Flyttfirmans agent sade först att containern ska vara klar från tullen om 1-2 veckor, men nu ser det ut att ta lite längre ändå. Inget överraskande det inte.

Vi märkte att blöjorna höll på att ta slut och försökte beställa hem via nätet, men det gick inte mera ikväll, så jag gick ut för att leta reda på en butik. Googlade att det fanns en inte långt ifrån oss. På vägen hittade jag också en djurbutik som säljer hund- och kattmat (bra att veta), en teater, en till liten lokal supermarket och så sålde de frukter på hörnet (och bambu!). 

  

  

   

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s