Minusgrader nästa vecka

Det var ju tur ändå att jag packade med och släpade hit alla mina vinterkläder, det ska bli kallare nästa vecka. Hurra för det liksom och fram med UGG:sen! :)

Men jo, varma kläder är annars också bra att ha för redan nu är det kallt på morgnarna inomhus (plusgrader ute hela natten) fast golvvärmen är på och A/C:n är satt på 25 grader och blåser varmt. Men det är också lite mysigt att sätta på varmvatten på gasspisen och koka sitt morgonkaffe iklädd ylletröja och tofflor. :)

   
    
 

2 reaktioner till “Minusgrader nästa vecka

  1. Hej! Stort grattis till lilla Filippa <3 så fint namn! Tack för att vi får följa med ert liv här på din blogg, det är superkul att läsa hur ni har det. Har aldrig varit i Shanghai men tycker att det verkar väldigt spännande. Kram! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s