Mommy&Me Yoga

Idag har jag igen ”gjort något” för att få igång vardagen här. Jag googlade baby yogan som hon på caféet förra veckan berättade om och insåg att det gymet ligger bara några kvarter/skyskrapor härifrån och att de hade timme idag.

Det var dålig luft så Mr.Zhou hämtade upp oss och det kändes ju nog lite dumt att åka så kort bit, men vad kan man, Filippa kan ju inte ha mask på sig. 

  

Mammababyyogan var hur kul som helst, glad för att jag tog mig dit! Okej det blev inte så mycket yogat för Filippa skulle äta de första femton minutrarna, sedan ville hon inte alls ligga ner utan skulle vara i famnen och titta storögt på de andra. Sista tjugo så var hon med på noterna och låg och såg på då jag balanserade och så fick hon också vara med sittandes på min mage. 

Det var två andra tjejer där också, båda från Tyskland och en 9 månaders och en 10 veckors baby. De bor båda här nära så vi ska kanske ses igen nästa vecka på något café och så gå på yogan igen! Roligt! Det som jag också lärde mig är att det nog finns mask för babyn också (här lärde vi oss igen att man alltid ska förhålla sig lite kritiskt till vad folk ibland så bestämt berättar..).

Ett märke som heter Vogmask, samma som vi har, har också baby och barnmasker från nyfödd (4kg) uppåt. Hon med 10 veckor gamla babyn hade alltså gått dit med vagnen fem minuter medan jag åkte bil runt kvarteret och dessutom måste in och ut ur bilen utan mask. Måste googla var man skulle få tag på en sådan, det skulle underlätta massor, vara mera safe för Filippa under de korta stunder hon är ute om det är dåligt och inte stressa oss så mycket då.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s