Pyjamasmys & VIP Guest

Kom på en grej. Det är inte bara kontraster mellan länder och kulturer för oss, utan också mellan hur Tuomas och jag upplever allt det här varje dag och hur våra dagar ser ut. Det har sina utmaningar det med. :) 

Här kommer ett exempel. Jag sitter i soffan i Shanghai och har pyjamasmys en måndagskväll med Filippa…

  
  
…medan Tuomas håller tal inför en stor grupp människor på en middag i staden Zhengzhou i provinsen Henan (typ 2,5 miljoner invånare).
 
  

  
Han är VIP gäst där ikväll, därför ”måste” han hålla tal för dem. Improvisera. Och nu har de lotteridragning. Och nu går han från bord till bord och håller ett litet hej & skål-tal skillt för varje bord. Det här med att hålla tal är viktigt. Får Whatsapp-updates därifrån hela tiden. :) Så weird att försöka föreställa sig hurudant det är, och hur han upplever allt det där…så därför fortsätter Filippa och jag att läsa prasselbok istället. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s