109!

Var förberedd på att vara inne idag hela dagen, men så där vid två visade indexet plötsligt 109! Filippa sov så jag satt mig på balkongen en kvart iklädd topparock och mössa. :) Skönt och krispigt, det var säkert bara några grader varmt. 

  

Med baby kan man inte riktigt sådär bara gå ut, så när vi var klara med sömn och mat och blöja så hade indexet klättrat upp till 160 igen. Inget att göra åt den saken.

  
Jag började fundera på vad det är jag saknar mest i containern och det är nog matbordet. Är så trött på att sitta i soffan dag ut och dag in. Så jag hade en liten kreativ stund på förmiddagen och gjorde skrivbordet till ett matbord. Att vi inte tänkt på det innan! :) Nu ”klarar” vi oss igen.

   
Det vita skåpet var i ”tamburen”, men vi skruvade ner det för att få plats med vagnen. Hyresvärden för bort det och lite annat härifrån sedan då våra möbler anländer..någon vacker dag. :)

 
Det vi också saknar är Dalton och katterna, men hittade en rolig väska i supermarketen som stillar den värsta saknaden. Haha den är så rolig och påminner om Dalton! Filippa satt igår och tittade på bilden i över 20 minuter medan jag lagade mat. :)

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s