Isregn

Ett ”litet” isregn hindrade inte Filippa och mig från att gå en 90 minuters promenad idag. Den blev lite längre för gick tjugo minuter åt fel håll (litade för mycket på mitt lokalsinne) så måst vända och så tänkte jag gå till ett café, men ändrade mig för vagnen och jag var dyblöta. Så gick hem istället och har just fått hemlevererat dagens cappuccino och en kanelbulle. Filippa sover fortfarande så det blev en liten skön stund för mig själv i soffan. 

   

    

Det är ju nog så lustigt att se palmer och snöblandat regn samtidigt. Tycker jag åtminstone.


  

Gummistövlar är bra att ha! :) 

Igår hann vi på Mommy&Me yogan och efter det gick tyska flickan Manuela och jag på kaffe. Förra gången ville Filippa ha uppmärksamhet halva timmen, men igår så låg hon nöjt brevid på filten HELA timmen, tyckte det var roligt att sparka av sig filten. Sen så låg hon och Manuelas son Jasper och tittade på varandra. :)

    

Igår så var Tuomas till den andra staden han jobbar i (de har fabriken där och huvudkontoret här) och skickade foto på att det var snö på marken. Idag så skulle de också dit, men inhiberade för det ska komma mera snö och alla bilarna har ju sommardäck..kommer ju bli totalkaos om isregnet bli till snö.. De har lovat kallaste dagarna på 35 år nu på veckoslutet här så i väntan på det då.. :) Men det bästa är nog att det är fredag och vi har en hel helg framför oss utan några planer! 

(Förutom att köpa en dammsugare)

  
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s