Vårig måndag! :) 

Veckan började med en riktigt vårig dag! Det var liksom som att vintern kom till veckoslutet och på måndag blev det vår! Solen sken och värmde. Det var första gången också som jag fick ett litet glädjerus under min promenad. Det var nog på tiden! :) 
   
Äntligen kan jag gå på Shanghaimamas måndagskaffe, tänkte jag, och gick dit. Jag är hundraprocent säker på att jag var på rätt ställe, men tydligen var den kaffeträffen inte så populär, för jag var ensam där…

 
   
Men vi hade ändå en mysig kaffestund Filippa och jag.

 
 
 

Egentligen hade jag tänkt promenera till ett guldtempel, men mitt val av väg bestod av några hinder. Kom inte över den stora vägen för det fanns bara trappor och rulltrappor att välja mellan. Ingendera barnvagns vänliga. Måste kolla upp någon annan rutt dit. Men här nedan, under bron, kan ni skymta guldtemplet på avstånd. :)

 
   

 

 
Gick förbi en liten park. Den lilla dammen var frusen.

   
Det doftar så gott med ren tvätt på gatan. :)

  

Vid lunchtid sitter många ute på gatorna och äter lunch på sådana här minipallar vid minibord. Sött.
 
Inte bara jag som njöt av solen. Haha, den här hunden ville absolut inte flytta på sig så jag måste lyfta ner barnvagnen på gatan för att komma förbi. :)

   

 
På min andra promenad för dagen då Filippa sov en timme så passade jag på att gå på pedikyr. Såg en dag att en mamma satt där inne med barnvagnen brevid sig, så jag provade på samma och bra gick det. :)

 
Grötfrukost med banan och hallonsylt. Fortfarande inte något varmvatten hemma. Igår värmde vi tvättvatten på spisen, men ikväll går vi nog ner till gymet och duschar och badar bastu där istället. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s