Vatten, vatten..

Hur glad blir man inte över varmt vatten ur kranen. Det är lyx det. Likaså Tvättmaskin. Och Diskmaskin. Och nu en varm dusch. 

  

De kom genast då vi ringde pånytt och så höll de på till sju på kvällen.  Här har varit olika gubbar på besök. En kostymklädd som jag tror övervakade. En med åtminstone fem skiftnycklar. En som gick av och an ut och in genom ytterdörren (tror han satt av och på vattnet). Och så en som jag inte vet vad hans uppgift var. 

Jag var här emellan på kaffe med Manuela och Jasper och när jag kom tillbaka kom de med en helt ny filterdel som de bytte ut. Och vet ni vad, nu fungerar allt som det ska, golvena är heta och man behöver inte vänta 10 minuter med rinnande vatten på att vattnet ska bli varmt i kranen. Så kanske det bara var meningen att röret skulle gå sönder just idag. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s