Söndagsmassage

Jag har infört en ny veckorutin. Söndagsmassage som avslutning på veckan. Härligt värre för en trött mamma med sjuka axlar och stel nacke. :) Massagestället brevid oss är så bra och har nu provat på både thaimassage och igår chinese medical massage. Kanske bästa massagen någonsin. En timme kostar tjugo euro. 

   
   
 
Igår så körde mr.Zhou oss också till en mall vi inte besökt tidigare, Super Brand Mall på andra sidan floden. Den ligger där mitt emellan alla berömda skyskrapor. Jag tyckte kanske lite bättre om den än om Grand Gateway och IPM Mall som vi besökt tidigare. Men de är alla ganska olika med olika affärer (och prisklasser..). Vi köpte en sommarhatt åt Filippa på GAP Kids, åt salladslunch på Element Fresh och så körde mr.Zhou oss hem tillbaka.

   
    
    
 
Det finns apor precis överallt. Och röd färg. Nästa helg firas det kinesiska nyåret och nästa år är det apans år. Rött betyder pengar och framgång. Alla butiker har plockat fram alla röda plagg och accessoarer de har i lager.

  
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s