Coconut Paradise

Idag fredag har vi firat veckoslutet med att gå ut och äta. Jag var hemma hela dagen (dålig luft) och fixade en del praktiska saker mellan varven då Filippa sov. Då Tuomas kom hem föreslog han film och hämtmat och jag ba NEJ, VI SKA UT OCH GÅ luftindexet är nu under 150!! Vi väntade tills Filippa blev sömnig, lade henne i vagnen och så vandrade vi ner för en gata här som heter Wukang Lu och hittade en thairestaurang, Coconut Paradise. Perfekt mysigt fredags date night ställe och god mat!

   
    
   
Igår underhöll Filippa oss med att testa sina nyfunna stämband till klockan elva, medan vi satt brevid och gäspade. Ikväll är det jag som inte får sömn. Klockan är midnatt, de här två sover sedan två timmar tillbaka och jag är klarvaken. Läser i Lonely Planet om våra kvarter här i French Concession och vad en turist rekommenderas göra och titta på. Det finns en hel del! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s