Vårväder och hundträff

   

Alltså det var över TJUGO grader i solen på veckoslutet! Helt crazyt! Och bra luft dessutom! Alla de där dagarna under mina första månader här, då jag suttit inne och tittat ut på det ”dimmiga” vädret och undrat om det någonsin kommer att bli bättre… Ja, tydligen så kommer det bli bättre!

  

Förutom att vi har organiserat och fixat hemma så har vi också hunnit med möbelhunting, äta ute på terass och hundträff med Tuomas kollegor. 
  

Förutom smackandet åt Filippa så får Dalton också uppmärksamhet på gatan. Visslingar och så kommer många fram och klappa honom, utan att fråga. Tur att han inte mind så mycket, för tittar jag åt ett annat håll så är där plötsligt någon och klappar honom. :)
  

Kändes lite som en mini-semester att få sitta ute. Alltså så skönt. Njöt massor!
  

Lilla söta kattungen. Tur att jag satt i bilen och såg den..
  

  

Vi ”hittade” en ny gata i södra delarna av French Concession som vimlade av människor och restauranger med uteterasser. 
  
Ett stressmoment har varit om vår chaufför mr.Zhou kommer tycka om Dalton och inte vara rädd för honom eller något. Han verkade nog tycka om honom och Dalton skötte sig exemplariskt. :) Phust, ett ”problem” mindre. 
  

  

  

En beagle vän. Strandpromenaden vid floden fullkomligt vimlade av hundar. Not kidding, hundratals och typ alla sprang omkring lösa bland alla tusen människor som var på promenad längs med stranden. Det var som att alla hundar var allmänn egendom för folk kom där igen fram och klappade Dalton utan att fråga först. :) Eller för att titta på Filippa på nära håll. Vi vänjer oss… :)
  

 

Här är Daltons nya vänner, Bebe där bakom och Winter till höger. :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s