Hemmalördag & shortsväder

Det blev en hemma-fixa-och-borra-dag idag. Vi var lite väl optimistiska med tidtabellen, ”bli klara till lunch” blev istället ”klara till middag”. Typ. Ännu lite kvar. Några tavlor och så det som skall föras till ett förråd. Men det tar vi imorgon om vi orkar eller nästa vecka.

    
  
   
Vet ni, det var 25 grader på dagen i solen, helt super underligt. Förra veckan gick jag ju i vinterrock. När ska jag använda mina vårrockar?! Det är faktiskt lite konstigt att ha så mycket kläder i skåpet igen. För alla årstider. I Saudi var det så varmt och så hade man ju abayan på ”ute”, så klädgarderoben bestod typ av shorts, toppar och några klänningar. Och fem stycken abayor. Men ja, när Filippa sov tog vi en paus och satt ute på balkongen och drack varsin cappu. Så. Härligt.

   
    
   
Avslutade dagen med att gå en promenad med Dalton till butiken och så till bageriet för att hämta morgonmålsbröd. Luftindexet var 160 (under 50 är bra, under 100 okej, under 150 sådär, över 150 usch, över 200 blää), när vi gick och hade stigit till över 200 när vi kom in tillbaka. :( Hoppas det är renare luft imorgon! Nu har vi lagt Filippa och skall beställa mat. Skön lördagskväll! :)

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s