Prioriteringar

Hej! 

Om jag någon dag inte skriver blogg är det för att jag högst antagligen har prioriterat att använda den timme Filippa sover två tre gånger per dag, till att sköta om våra fyrbenta eller tvättar håret eller lagar mat. Eller att inte göra något alls. Övar lite på det där sist nämnda ännu. Hehe. På kvällen är jag så trött så brukar somna i soffan vid nio. 

   
 
Några bilder hemifrån. Nu känns det som att vi verkligen flyttat hit. Äntligen. Tog bara ett halvt år. Och så börjar jag få rutin på handlandet av mat i onlinebutikerna och beställandet av dricksvatten. Jag vet när jag måste beställa för att det skall hämta hem en viss tidpunkt. Känns skönt att börja ha lite kontroll över åtminstone några vardagsrutiner. :)

  
Skåpet vi extempore köpte är riktigt okej. Kvaliteten är lite sisådär, men det går. :)

Nu ska jag ta Filippa i bärselen och gå ut med Dalton! Vi har en liten park bakom vårt hus där alla som bor här på compoundet rastar sina hundar. Som en hundpark. Och alla som besöker hundparker vet att det är ett jättebra sätt att träffa människor och få prata av sig lite. :)

  
 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s