Min onsdag och torsdag

Tuomas åkte iväg på jobbresa på onsdagmorgon. Till en stad söder om Hongkong, Zhuhai. Först var det meningen att Filippa och jag skulle åka med på en minisemester, men då Leo fortfarande är sjuk och de precis kommit hit, så tänkte vi att det är onödigt att igen utsätta dem för en förändring.

  
Vår lilla onsdagsrutin. Vi sitter/ligger där borta på det gula. Det blir roligare och roligare. Vi börjar kunna sångerna (Four little monkeys jumping on the bed..ringer konstant i mitt huvud) och Filippa är mera ”med” för varje gång. Hon hatar inte mera att ligga på mage och tar i skallrorna och skrattar lite då fjädern kittlar henne. :)

Har också börjat lära känna de andra lite bättre och i onsdags så gick en flicka från Spanien och en från Ryssland, en timmes promenad efteråt. Det som är lite challenging med promenad och flera barnvagnar är att trottoarerna är så smala så det blir mest att man går efter varandra. Men nog går det bra att tala ändå. :)

  
På torsdagmorgon bestämde jag mig för att föra Leo till veterinären igen. Inget hålls inne och han blir ynkligare och ynkligare då han inte har någon energi. Medicinerna de gav tog också ”slut” och helt klart så hjälpte det inte.. De sa att han får vara där 3-5 dagar nu så ser de om det hjälper att han får vätska och näring och vila. Det som inte heller gjorde det bättre var att Pumba saknar sin lekkompis och är full av energi. Leo blev skitförbannad varje gång Pumba försökte leka, nypa och bita honom, men inte fattade då Leo fräste till, att lämna honom ifred. Stackars dem båda..:/ Hoppas Leo nu skulle bli bättre där, det var så hemskt att se honom må dåligt och inte kunna göra något här hemma.

Efter veterinären körde Zhou oss till Grand Gateway. Kände för att gå omkring en timme och titta i butiker medan Filippa sov. Letade efter lite leksaker åt Filippa, men hittade inte riktigt något. Tycker inte om alla plastiga leksaker många butiker har. Tänker fråga vartifrån leksakerna de har på Mommy&Me timmen är ifrån. De är bra kvalitet och Filippa tycker om dem.

  
    
 
Då vi kom hem så höll de fortfarande på och hackade kakel och borrade i lägenheten ovanför. Det kom som en överraskning på morgonen, och efter en stund kändes det som att jag var inne i en Burana-reklam. Dong-Dong-BRRR-BRRR. Det ironiska var att Filippa bara sov…

Tretiden så promenerade vi sedan iväg till Yoga stället och det var så skönt att röra på sig och stretcha lite. Babyn får vara med, så tex när man gör en armhävning så ska man samtidigt pussa babyn på magen. Har haft paus nu sedan jag var magsjuk i Finland. På tiden att börja träna lite igen. :)  
  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s