Vitrinskåpet

Det här inlägget hade inte publicerats enligt blogg-appen. Skrev det för en vecka sedan. Men här kommer det nu. :)

Snart är allt fixat hemma. Ni får se foton senast på söndag. Vi hade bestämt oss för att custom make  ett vitrinskåp till vardagsrummet, men de sade att det tar 6-8 veckor så då bestämde vi oss för att försöka hitta ett ”färdigt”. Allt annat har hittat sin plats förutom glasen, så de behöver ett eget skåp. Jag är så trött på det här flyttandet nu så vill bara ha allting klart så fort som möjligt. Helst nu genast idag bums med detsamma.

   

  

Jag kom ihåg att vi sett några butiker med möbler på blomstermarknaden, så vi åkte dit igår kväll. Och där fanns det, skåpet. :) Klart och färdigt för leverans, inget byggande eller skruvande. De hämtar hem det på lördagmorgon. Yess! 
Vår landlord hade sagt att vi inte själva får skruva och spika något på väggarna. Att de måste godkänna det först. Och att det kostade fem euro per skruv. När vi bad dem komma och göra det, så svarade de att de inte erbjuder den servicen längre, för att: 

  

Jaha, nå vilken tur då att vi råkar ha egen borr, hammare, skruv och spik. :) Och så kommer vi ju billigare undan för bara en Ikeas Lackhylla behöver åtta skruvar och vi har fyra sådana som skall upp på väggen. Sorry grannar, imorgon på morgonen skall det borras!

//detta var alltså förra helgen! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s