Leo är hemma igen!

Och det tycker Pumba är roligt! Zhou, Filippa och jag hämtade honom med bilen igår på eftermiddagen. Innan det tog jag metron (kände mig självständig) fem hållplatser västerut och hälsade på den tredje finlandssvenska Johanna:n här. Det gock riktigt bra och båda metrostationerna hade hiss så jag kunde ta med barnvagnen. Vi drack kaffe och åt brownies. Lärde mig att det finns ett tysk bageri man kan beställa färskt bröd och kakor ifrån, de leverar hem tidigt på morgonen. Och att det finns en muslimsk marknad på fredagar som till exempel säljer nötter och torkad frukt billigare än online supermarketarna. :) De bodde på ett mysigt litet villacompound som var ”gömt” mittemellan några större/högre hus.

   
 

Dalton tycker det skönt att få sova för sig själv igen och inte ha Pumba liggande brevid sig hela tiden. Eller springade efter sig. Ibland så väntar Pumba bakom hörnet på att Dalton går förbi och sen hoppar han fram och tror att Dalton ska leka med honom. Fungerar inte kanske riktigt lika bra som med Leo. 

Leo har nu 24 timmar senare ätit, bajsat och verkar pigg. Han har ännu två veckor antibiotikakur och så vill de ta blodprov pånytt. De vet inte vad inflammationen i kroppen berodde på, men kanske det var en ”jälkitauti” från cat flu:n han fick i karantänen. Som tur verkar antibiotikan nu bita på det. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s