Födelsedagslördag!

Jag hade en kul dag igår, men fick helt mega hemlängtan på kvällen. Bra att den känslan också kom nu så fick man fötterna ner på jorden igen, typ. Varit sådan hålligång nu sedan vi flyttat hit, man har liksom inte riktigt hunnit fundera på sådant. Igår då alla födelsedagshälsningar droppade in  per telefon, wechat, whatsapp, skype och facebook blev jag ju jättejätteglad, men så kändes det plötsligt lite ledsamt också. Lite tudelat det där.

  

Jag fick välja program. Vi började med bagelmorgonmål och så körde Zhou oss till Munchkan’s playhouse för en timme lek med andra babyn. Vi var där förra lördagen och Filippa tyckte om det. Vi spelade babyfotboll, hur roligt som helst! Där var fyra andra babyn, från Kina, Bulgarien, Italien och Spanien. Alla födda i november!

   
 
Sedan så gick vi på långpromenad i våra kvarter. Det var okej luft och riktigt varmt igen. Tänk att det kan ändra så från dag till dag! Jag ville köpa blommor och köpte en stor bukett liljor!

  
  

  
  

  
  

 
Lite sådär extempore så bjöd vi de två finska familjer vi bekantat oss först med här, på kaffe och kaka på eftermiddagen. Tuomas hade köpt en blåbärskaka från Baker & Spice och jag hade beställt brownies från ett tyskt bageri, Abenbrodt. Mixade lite hallon i mixern till det. Gott!

   
 
Sedan badade vi Filippa och lade henne, städade och åt pasta bolognese till middag. Jag somnade ungefär halvvägs in i filmen på kvällen efter en rolig dag! 

2 reaktioner till “Födelsedagslördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s