Choklad

På onsdag då jag kom hem från veckans höjpunkt Mami&Me lektimmen så somnade Filippa och jag bestämde mig för att göra en cappuccino och läsa tidningen. Plötsligt skäller Dalton som han brukar då någon knackar på dörren, men eftersom jag inte väntade något så sa jag bara ”tyst” och fortsatte i köket. Då  Dalton fortfarande skällde gick jag och öppnade dörren och där stod en kille med ett paket som han räckte fram. Fortfarande var jag helt confused med tog emot det och sa xie xie! Vet ni vad det var?! Jo, ett brev från Finland och sex stycken Fazers Blå plattor. Alltså hur glad blev jag inte då!! Efterföljande stund med cappuccino, tidning och några chokobitar var den bästa på länge. Tack! :) 

   
 
Det jag också gjort den här veckan är att jag köpt en leksak. Alla importerade leksaker är så dyra så second hand marknaden är ganska stor här mellan expat:ena. Finns olika Wechat grupper man kan köpa och sälja i. Är med i två olika och i den ena fanns den här kuben till salu i måndags för 10 euro. Skrev meddelande till hon som sålde att jag var intresserad, betalade via Wechat:ten och så budade hon över den samma dag med kurirfirman Kuaidi. Effektivt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s