Din Tai Fung

  
På tisdag åt jag lunch med av mammorna från Mami&Me lektimmen. Hon är hemma från Nya Zeeland. Restaurangen vi besökte gick genast upp till top 3 på min lista. Såå gott! Det är en kedja så det finns några av dem i olika malls. Bra att veta på förhand vilka restauranger som är bra. Jag promenerade ner till IAPM mall och hämtade min laptop som varit på reparation på vägen. Det var så varmt igen. Crazy hur vädret ändrar så! Hade ylletröja och halsduk för det var kyligt på morgonen då jag var ute med Dalton. Men på dagen var det sedan 22 grader. Vad ska man ha på sig riktigt? Och hur ska man klä babyn? Filippa verkar inte alls tycka om värme. Hemma så brukar hon ofta bara ha en body på sig och blir arg om jag sätter på henne byxor och strumpor. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s