Ikeas lax var slut!

Kom plötsligt ihåg att jag i Jeddah nästan alltid skrev blogg då jag satt i bilen. Antingen så att Tuomas (jag fick inte köra) körde vår röda Volvo (som jag saknar, kan man sakna en bil?) eller så att Mustafa eller någon av hans kusiner eller farbröder körde. Här är det lite annorlunda. Tuomas får inte köra och inte jag heller. Har att göra med trafiksäkerhet, företagets policyn, försäkringar och sånt. Vi har en leasing bil och en chaufför. Eller så kan vi ta taxi. Eller metro. Buss vågar jag mig nog inte på då jag inte kan språket och tecknen. I Jeddah fanns det ingen lokaltrafik. I Jeddah kunde jag inte heller riktigt promenera annat än runt compoundområdet, om jag tog taxi till ett köpcenter eller på vintern längs med strandpromenaden då det var ”svalare”. Men här kan jag promenera hur mycket jag vill. Då det är bra luft…

  
Sitter just nu i bilen påväg från Ikea och hämta Tuomas. Vi satt just i trafikstockning med en arg Filippa. Men så kom vi på att om jag vinklade min klocka så blev det en solkatt i taket. Det var roligt och nu sover hon. 

Hade tänkt köpa lax på Ikea men det var slut. Plockade istället med mig ett plastbadkar och en mjukare matta till Filippas rum. Det absolut bästa med just nu är det att det är fredag och att vi har TRE lediga dagar framför oss!! Det är någonslags public holiday på måndag. 

Ha en skön fredag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s