Morgonmål

  

Morgonmålet har blivit den bästa stunden på dagen. Vi stiger alla tre upp vid halv sju och äter morgonmål tillsammans klockan sju. Filippa ligger och leker i sin säng, medan ena av oss går ut med Dalton och den andra lagar morgonmål. Fungerar hur bra som helst just nu. Då gör det inget om kvällen blir sen och Tuomas kommer hem då Filippa redan somnat. 

  

Blev lite trött på liljor nu så ”provar” på en annan sort! Hehe. Köper fortfarande av kvinnan på hörnet. Kvaliteten är ibland lite sådär, men då hennes dotter också sitter där varje dag med sin baby i famnen så kan jag inte låta bli. 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s