Blå himmel och fågelsång

Måndag var ledig dag för att alla ska ha möjlighet att besöka gravgårdar och göra det fint där.

  
Både på söndag om måndag var luftindexet under 100 då vi vaknade! Kommer påriktigt inte ihåg att det skulle ha hänt en endaste gång här ännu. Hursomhelst så bestämde vi oss för att promenera ner till Wukang Lu och ta en kaffe på det populära cafet där. Det är alltid typ 50 meter lång kö till glassluckan där. Men inte klockan nio på morgonen. :) Medan vi satt där kom Henna&Edvard gående med sina två pojkar och så höll vi dem sällskap till lekparken där Laura&Olli redan var med sina två små. 

   
 
Det är tydligen vanligt att folk hämtar sina fåglar i bur till parken på morgnarna, hänger upp burarna i träden, sätter sig på parkbänkarna och lyssnar på då fåglarna sjunger. En annorlunda hobby. Så fint och rofyllt med fågelsång.

   
    
    
 
Efter det gick vi hem och åt lunch och på eftermiddagen träffade vi australiensiska Jules&Chris och deras 6 månader gamla flicka på Daga Brewpub på Fuxing Lu. De har en stor takterass där, vädret var fint och vi hade jätteroligt! 

 
    

Hade aldrig trott att en blå himmel skulle göra en så glad och lycklig! Annat var det i Jeddah då ett litet moln kunde göra en lika glad. Tudelat det här! Vattenfallet på vårt compound är Filippas favorit. Hon ser mera och mera detaljer och kan fokusera på helt små saker en lång stund. :)

 

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s