Shanghai i blom

Det finns så mycket blommor överallt nu. Både planterade och ”i det vilda”. Och träden som fällt sina blad i höstas börjar nu se lite gröna ut. Och så har det regnat en del också. Om jag förstått det rätt börjar regnsäsongen så småningom och håller på några månader.

  
    
Någon som vet vad det här är för en blomma/träd? 

 
Jag visste inte att trädblomningen är så snabbt över. Vissa träd som hade blommor för en vecka sedan har nu tappat dem och gröna blad har vuxit ut istället. Nästa år ska vi besöka så många parker som möjligt medan träden blommar som mest. :)

   
    
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s