Play date hos grannen

På torsdag ordnade en australiensisk tjej på compoundet en play date hemma hos sig. Det finns en allmänn Wechatgrupp för expats på compoundet och där frågade hon om det finns några andra babyn här också och om vi ville ordna play dates. Heh, det tar ju nog lite energi det här att vara med i alla dessa Wechatgrupper och stiga ur sin comfortzone och träffa nya människor varje vecka. Jag klagar inte, vintermånaderna var tillräckligt ensamma här för mig så det är sååå roligt nu att ha aktiviteter. Känns som en helt annan stad och land. Vi trivs nog bättre och bättre hela tiden. :)

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s