Spöregn, åska och rådgivning

Min vecka har haft lite varierande tema och dagar. Tuomas var på jobbresa tisdag-onsdag. Det var meningen att han skulle flyga tillbaka på onsdageftermiddag, men då det spöregnade i Shanghai så ställdes många (inklusive hans) flyg in. Flyget lycksdes sedan komma iväg 23 på kvällen och han var hemma 02:30 på torsdagmorgon.

  
Man tycker ju att lite regn inte gör något men alltså det vräkte ner. Och åskade. Jag skulle med Filippa på check up till Redleaf barnklinik. Funderade på att texta Zhou, men då det regnade så mycket så tänkte jag att vi säkert kommer snabbare fram till fots än i bil då regnet också orsakar trafikkaos. Finns ju gummistövlar och paraply. 

  
   
Vår lilla Flipper har vuxit massor och är lite på 5 månader, 65 cm lång och väger nästan 8 kg. Fick tipset om barnläkaren där som heter Mary Grace och hon var rar och ”bra”. Problemet här gäller vaccinerna. Kina har nya lagar om att det inte går att importera vaccin och då det varit så många lokala vaccinskandaler här annars så vet jag nu inte riktigt hur vi ska göra. Det lär finnas importvaccin på några ställen ändå, men det är inte 100 % säkert. Jag ska ännu kolla med läkaren i Finland om tidtabellen så att vi vet när vi isåfall senast måste resa dit för att ta vaccinerna. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s