West Nanjing road

Ungefär en kilometer norr om oss börjar West Nanjing road som är hur lång som helst och kantad av shoppingmalls och märkesbutiker. Jag har ”sparat” den till en dag då det är bra väder. Fredag var en sådan! Luftindexet under 80, 23 grader i solen och hela dagen ledig! Härligt! Började promenera efter Filippa ätit sin lunch där vid elva och så var vi tillbaka hemma fyratiden. Min promenadapp visade att jag gått nästan 8 kilometer. Och det kändes. Men alltså hur glad blir man väl inte över fint väder och en gata som ser ut som värsta fina storstaden. Kändes igen som jag skulle vara på resa någon annastans. :)

   
    
    
   

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s