Fredag och date night

Vi fick veta om en tjej som heter Patience från Zimbabwe som jobbar som barnvakt och frågade om hon ville se efter Filippa på fredag kväll. Vi lägger Filippa innan sju och så somnar hon sju. Patience kom till oss en timme innan och umgicks lite med Filippa och tittade på då vi badade och åt middag. Så fixade jag mig klar för kvällen (det var länge sedan, hur gör man?) medan Patience satt vid Filippas säng och väntade att hon skulle somna (alltid kramandes om sin lilla kanin). Så gick Tuomas och jag iväg. Spännande och skrämmande samtidigt! :)

  
Vi gick till en restaurang som heter Kagen Teppaniyaki. Såååå gott!! Och så roligt att vara ute på tumis. 

   
    
    
 
Halv tio promenerade vi hemåt igen. Allt hade gått jättebra. Jag tror hon hade mera ”jobb” med att ha reda på Dalton som börjat med att skälla till alltid då han hör att någon öppnar dörren till skräprummet i trappan. Eller Pumba som alltid ska ligga tätt intill en i soffan och kräver en massa krafs och kärlek av en. Vi beställde en taxi åt Patience och såg några avsnitt tv-serie ännu innan vi somnade. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s