Lördag och Shanghai Zoo

Okej, vi lärde oss en grej i lördags. Försök unvika turistattraktioner under veckoslut och helgdagar. Det var jättefint väder så vi bestämde oss för att åka till Shanghai Zoo. Vi besökte zoo:et då i juni ifjol och kom ihåg att det ligger mitt i en stor park så man promenerar mycket också. Perfekt lördagsprogram. Men, vi var ju inte de enda som tänkt så. Det var så mycket människor redan vi biljettluckorna. Och ingen kan köa här. Helt hemskt. Lyckades bli riktigt super irriterad på folk som inte alls tog hänsyn till någon annan och bara knuffades och lutade sig mot barnvagnen. Skulle jag kunna kinesiska kunde jag ha sagt åt dem, nu blev det mera att visa med händerna och säga enstaka ord. Fast å andra sidan börjar jag bli ganska bra på det också för de förstod. Argh. :)

   
Det var sommarvarmt så alla djuren var ganska slöa. 

    
    
 
Så fina blommor!

   
    
    
    
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s