Regn och åska

Till igår lördag så hade det lovats åska och typ 300 mm regn på ett dygn. Och så blev det. Men liksom 10 regnskurar istället för en längre. Vi satt på balkongen på förmiddagen och ”tittade”. Mysigt. :)

   
 

  

Kommer ni ihåg att vår landlord inte gick med på att deras män borrade hos oss för att de sa att kvaliteten inte skulle bli så bra? Vi (Tuomas) började ju borra upp Lackhyllorna, men märkte snabbt att vissa väggar nog är lite konstiga, eller alltså materialet är konstigt (hårdare än sten) så det funkade inte riktigt med vår borr. Därför åkte vi till B&C (som K-Rauta hemma eller Saco i Jeddah) för att leta reda på bättre verktyg och plötsligt kändes det lite som hemma igen. Haha, vi tycker liksom om att gå runt och titta i järnaffärer och hitta på nya projekt. Nu bor vi i en nyrenoverad lägenhet så finns inte så mycket att göra där, men en del grejs kom vi på till balkongen. :)

  

  

Efter det så tittade vi in på Decathlon (påminner om Budget Sport) för att se vad cyklar kostar. De hade bara dyrare sportiga varianter och det var helt kaos där. Alla barnen cyklade antingen omkring längs med korridorerna så man fick väja med vagnen, studsade bollar mot väggarna eller spelade badminton. Också vuxna åkte runt på skateboards och verkade ungefär överraskade över att vi stod i vägen. Huh huh. :)
 

På eftermiddagen bestämde vi oss för att kombinera Daltons promenad med att promenera söderut till en cykelbutik som säljer cyklar av märket Giant. En svensk tjej här på compoundet tipsade om den. Annars gick allt helt bra och vi köpte två fina cyklar (en turkos och en grön) men allt tog längre än vad vi tänkt oss (lyckades välja en längre rutt) och så började det spöregna igen. Tänk er att vi sedan ledde hem båda cyklarna, Tuomas med Dalton i andra handen och jag med en grumpy baby i bärselen (närmade sig matdags) i det värsta spöregnet ever. Jag började sjunga ”Prästens lilla kråka” (av alla sånger var det den jag kom på) och det tyckte hon var roligt så jag tror jag sjöng den kanske 50 gånger på repeat. Filippa var den enda som var torrast och ”gladast” då vi kom hem. Så åt hon, badade och somnade sju. :)

  
  
  

Det blev Sherpa som fick fixa middagen åt oss. Beställde sushi från Sushi O’.
  


Senare när jag gick ut med Dalton märkte jag en ”konstig” grej. En stjärna. Det var så klart väder och bra luft att man faktiskt såg några stjärnor. Det ni! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s