Läsa bok

Vet ni vad! Det är lördag idag och jag har redan läst en och en halv pocket! Lönade sig helt klart att åka bort en stund och hitta lugnet. :) Vi åt morgonmål halv åtta efter att Filippa ätit sin morgonmjölk. Det var kinesiskt morgonmål, alltså mera ”mat” än morgonmål för oss. Men om man gillar att äta dumplings och nudlar till frukost går det ju finfint… Så lade vi henne och sova i vagnen och gick till poolen. Klockan var bara nio så det var inte så varmt ännu. Innan vi gick för att äta lunch på thairestaurangen så fick Filippa också ta sig ett litet svalkande dopp. Hon tycks gilla vatten. Att bada hemma är också så roligt! 

     

 
    
En grej man ser här i Kina ofta så är fotograferingar. De verkar gilla det! Här på hotellet så fotades igår brudpar och brudklänningar. 

    
Hotellet har en thairestaurang som omnämdes i flera artiklar om Sanya. Det var gott men lite för starkt för mig. 

 
Efter Filippas (och vår) eftermiddagstupplur gick vi ner till lobbybaren och drack en kaffe och sedan ner till stranden. Femtiden var det inte så varmt mera så det gick bra. :)  Det var också första gången Filippa såg havet och vågor.

   
    
 
Som sagt..det fotograferas mycket…:)

   
På kvällen sedan nattade vi henne i vagnen vid sju och gick till en liten shoppinggata en kilometer härifrån. Bestämde oss för att ”våga” äta kinesiskt och så blev det. Gott! Tuomas lärde mig att man ska lägga servetten under sitt fat så att den faller ner i famnen. Kändes lite som att torka sig runt munnen med bordduken! Haha. 

    
    
 
Avslutade kvällen med att läsa på balkongen. (Och lyssna på karaokesångerna från bröllopsfesten på stranden..) 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s