Herr Åska

Natten till lördag blixtrade det non stop i tre timmar. Som om man skulle ha haft på en film på tv utanför och tv:ns ljus skulle lysa upp rummet. Jag tyckte inte speciellt mycket om det. Under morgonmålet började det sedan regna och så har det regnat nu i ett dygn (söndag morgon i skrivandets stund) med uppehåll igår kväll.

  

 

Det blev en utmaning att ta sig torr till rummet efter morgonmålet då vattnet blåste in som vågor över relingen på en båt.

  

Oss gör det inget att det regnar. Klart det skulle ha varit skönt att sola lite också men vi hade skönaste och bästa dagen på ett halvt år igår. Gick helt enligt Filippas rutiner och där emellan satt vi på balkongen och läste. Innan lunch gick vi båda turvis och tränade. På eftermiddagen mittemellan en skur gick vi en promenad längs stranden och så och tittade på hotellets egna organiska bondgård. Blev jätte imponerad! Man kunde plocka sina grönsaker själv och för elva euro få dem tillagade i hotellets restaurang. Luftindexet här på ön är under 30. Jag tänker på det varje gång jag är ute, att kunna andas frisk luft är nog ganska nice…

  
   
  

  
  

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  

  

Papayaträd. Tänker på våra två papayaträd på gården i Jeddah som just innan vi flyttade hade vuxit till över två meter och fått två frukter. Kanske följande hyresgäster åt upp dem. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s