Hainan

Söndagen och måndagen i Sanya var så sköna. Ena dagen regn och andra sol. Thairestaurangen blev vår favorit. Så god och färggrann mat. 


Ena kvällen nattade Tuomas Filippa och jag gick på spa, innan vi gick ut och äta middag. Kanske ett av de finaste jag varit på. De små husen låg brevid den lilla sjön med öppna väggar så innan solen gick ner hörde man fåglarna sjunga och så började syrsorna spela. Den andra kvällen gjorde vi sedan tvärtom, jag nattade och Tuomas gick på massage.Med baby och tidig uppstigning så hann vi hur bra som helst ännu gå till poolen på förmiddagen på måndag och äta lunch på balkongen innan det var dags att packa ihop och ta oss till flygfältet. Vi flög China Eastern tillbaka (China Southern på vägen dit), båda var helt bra, men tyckte kanske lite bättre om Eastern.  På flyget hem läste jag klart den tredje pocketen. Packade lite på skämt ner tre stycken, trodde aldrig jag skulle ha tid med det. Flyget hem gick bra och vi var hemma på måndagkväll vid tiotiden. Lämnade väskorna på vardagsrums golvet och gick och sova. 

Annars så var ön Hainan fin, lite sådär Jurassic Park stil. Vi kommer definitivt att åka tillbaka. Lätt då det inte tar mera än tre timmar med flyg från Shanghai och ligger i samma tidzon. Men längre än en vecka tror jag jag inte skulle vilja stanna. Fanns inte så mycket att ”göra” på ön. Eller jo flera golfbanor! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s